pluk de vruchten van een gezonde werkomgeving!
Bedrijfsfruit

Als bedrijf wilt u zich graag inzetten voor de gezondheid en welzijn van het personeel. Hesselberth Fruitspecialist maakt het voor u mogelijk om op een makkelijke manier hieraan bij te dragen met verse groente en fruit.

Wij verzorgen prachtige gezonde fruitmanden, verschillende opties zijn mogelijk!

Fruitnmand met 30 stuks verschillende fruit door Hesselberth Fruitspecialist

Fruitmand 30 stuks

Incl. bezorging
Zie de voorwaarden voor bezorging

€ 15,00

Prijzen zijn exclusief 9% BTW

fruitmand 50 stuks fruit Hesselberth Fruitspecialist

Fruitmand 50 stuks

Incl. bezorging
Zie de voorwaarden voor bezorging

€ 22,50

Prijzen zijn exclusief 9% BTW

Hesselberth Fruitspecialist

Fruitmand 75 stuks

Incl. bezorging
Zie de voorwaarden voor bezorging

€ 30,00

Prijzen zijn exclusief 9% BTW

Hesselberth Fruitspecialist

Fruitmand op maat

Wilt u graag zelf bepalen wat en hoeveel er in uw fruitmand zit, dan kunnen we een fruitmand op maat verzorgen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen om alles door te spreken.

  • Betere gezondheid van de werknemer, waardoor minder kans op ziekteverzuim
  • Stimuleert tevredenheid en bedrijfsimago
  • Fruit als gezond alternatief voor suikerrijke/ zoete tussendoortjes verbetert de productiviteit
  • Bedrijfsfruit valt onder de Nihilwaardering en wordt dus niet belast!

Bij fruit op het werk denken mensen vaak aan bananen, appels, kiwi’s, peren en sinaasappels. Heerlijke basisartikelen. Om gezond te snacken hebben we bijvoorbeeld ook super lekkere tomaatjes, druiven, bessen en komkommers. Voor de gezonde lunch ready to eat avocado’s, zongedroogde tomaatjes en gemengde sla. En wat dacht u van verse kruiden zoals munt en citrus of gember voor in verfrissende waters en smakelijke thee. Samen kunnen we bekijken wat het beste bij uw bedrijf/organisatie past en geleverd kan worden.

Groente en fruit zijn goed voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers en daarmee ook voor het bedrijf. Daarbij biedt het ook fiscale voordelen. Ons werkfruit valt onder: ‘Loon in natura met een nihilwaardering’. Dat betekent dat u hier geen loonheffting over hoeft te betalen en het bedrag voor werkfruit binnen de vrije ruimte valt.

Christian Hesselberth levert rechtstreeks bij uw bedrijf, school of instelling, mits uw bedrijf, school of instelling binnen een straal van 50 km van Tilburg is. Tussen de 20 en 50 km geldt een minimale afname van 50 stuks is. Het is natuurlijk altijd mogelijk om uw fruitmand op te halen bij onze standplaatsen. Wilt u hierover meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hesselbert Fruitspecialist Willem 2
Testimonials

Lees wat de ervaringen
van onze klanten zijn